Mutfak Tezgahının Önemi

Kullanıcı Değerlemesi:  / 1
Kötüİyi 
Yayın tarihi: 03 Mayıs 2017
Yazar: Super User Gösterim: 16771

    Yeni bir ev aldınız ya da yaptırdınız. Kadınların ilk düzenleyeceği yer evin mutfağıdır. Çünkü kadınlar mutfaktaki her şeyin düzenli tertipli olmasını ister. Evinizin mutfağını yenilemeye ve ya düzenlemeye karar verdikten sonra, daha uzun süreli kullanım için dikkat etmeniz gereken unsurlardan biri, hatta belki de en önemlisi mutfak tezgahı seçimidir. Tezgah seçiminde öncelikle, mutfağınızın yansıtmasını istediğiniz dekoratif stili göz önünde tutmalısınız. Günümüzde dekorasyonun her alanında farklı malzemeleri birlikte kullanımın yaygınlaşmasına karşın, rüküşlükle stil sahibi olmak arasında son derece ince bir çizgi bulunduğunu unutmamak gerek

 

    Mutfak tezgahının maliyetini etkileyen faktörleri inceleyecek olursak ilk sırada kullanılan malzemelere göre fiyat aralığı belirlendiği görülür. Tezgah yapımında laminat, mermer, seramik, çelik, granit gibi çeşitli malzemeler kullanılabilir. Örneğin granit tezgahlar; renk seçenekleri bulunan, uzun ömürlü tezgahlardır ancak fiyatları da yüksektir. Sert yüzeyli tezgahlar lekelere karşı dayanıklıdır. Ancak ısıya karşı zayıf olmasına rağmen pahalıdır. Seramik fayans tezgahları ise; kolay çizilebilir ve çatlayabilir. Bunun dışında mutfak tezgahlarının maliyetini artıran bir diğer konuda kullanılan tezgahı ebatlarıdır. Ebatlar arttıkça kullanılan malzeme de artacağından fiyatta bir artış olacaktır. Ancak tezgah yaptırmayı düşündüğünüzde sadece bir kereliğine uzun ömürlü bir kullanım için yaptıracağınızı göz önünde bulundurmalısınız. Bunun yanı sıra mutfağınıza ve zevkinize hitap eden en iyi mutfak tezgahını bulmak için bu işte size yardımcı olabilecek işin ehli şirketlerden yardım alabilirsiniz.

    Boş mutfak tezgahı, kusursuz evinizin ve hayatınızın kaçınılmaz sonucudur. Sizin için her şeyin konması gereken bir yeri var ve ‘darmadağın’ kelimesi sizin kelime haznenizde asla yerleşemiyor. Siz görünüme, işlevsellikten biraz daha fazla önem veriyorsunuz. Mutfak tezgahınız bu denli temiz ve düzenliyken, tabi ki siz de öyle olmalısınız.

İLETİŞİM

ADRES:
Ceyhan Yolu Üzeri (Asri Mezarlık Yanı) Dedekorkut Mah. 841 sok. No: 65 Yureğir ADANA

TELEFON:
0322 323 13 13

CEP TELEFONU:
0533 598 69 67

E-POSTA:

info@osmanoglumermer.com

Bağlantılar