BALKON & PENCERE KORKULUKLARI NEDİR? NE İÇİN KULLANILIR?

Kullanıcı Değerlemesi:  / 0
Kötüİyi 
Yayın tarihi: 10 Mayıs 2017
Gösterim: 16326

  Balkonlarda, merdivenlerde, teraslarda ve daha birçok alanda güvenliği sağlamak ve daha estetik görünüm sağlamak amacı ile yapılan dekoratif bariyerlerdir. Malzeme olarak tamamen alüminyum kullanılarak hazırlandığından ötürü  alüminyum küpeşte dekoru da denmektedir. Küpeşteler yani korkuluklar alüminyumdan olduğu gibi paslanmaz çelik, ve ahşaptan da yapılabilir.  Küpeşte merdivenlerde, balkonlarda, yürüyüş yollarında, alış veriş merkezlerinde, stadyumlarda ve iç dış mekanlarda kullanılmaktadır. Küpeştenin kullanım alanı çok geniş ve yaygındır. Bu yaygınlıkla beraber  güvenilirlik ve kalite şarttır. Osmanoğlu Mermer kalitesi kanıtlanmış, uzun ömürlü küpeşte, korkuluk bağlantı ve montaj parçaları üretmekte ve profesyonelce montajını gerçekleştirmektedir.

  Alüminyum küpeştenin diğer uygulamalardan farkı olan özelliği demontajdır. Yani profilleri parça şeklindedir. 

Alüminyum küpeşte ;

-  Balkon, pencere, teras, merdiven  gibi kullanım alanlarına estetik , görsellik katarak  yapılarınızın uzun ömürlü olmasını sağlar ve değerini arttırır. 

-  Küpeşte temizlik dışında hiçbir  bakım gerektirmez. 

-  Paslanma yapmaz, korozyona dayanıklıdır. 

-  Alüminyum küpeşte sağlam ve hafiftir. 

-  Her yapının atmosferine uygun olarak istediğiniz şekilde uygulayabilirsiniz. 

-  Alüminyum küpeşte iç ve dış mekanlarda rahatlıkla uygulanabilir. 

-  Geri dönüşüm özelliği sayesinde doğaya dost, çevreci  bir üründür. 

-  Alüminyum küpeşte dekoratiftir. Alüminyum kullanıldığı her mekanda bulunan her türlü cisim ile uyum sağlayabilecek en fazla seçeneği bulunan üründür. Bunun temel iki nedeni bulunmaktadır. Birincisi  teknolojik bakımdan sonsuz sayıda profil üretimi mümkündür. Bir diğeri ise metalik ve lake görünümü verebilecek şekilde renklendire imkanı vardır.  

- Küpeşte ısı yalıtımlıdır. 

  Osmanoğlı mermer sizi ve sevdiklerinizi  korumak için her türlü alanınıza küpeşte(korkuluk ) inşa ediyor.   Adana‘da hizmet vermekte olan Osmanoğlu mermer siz vatandaşlara hizmet vermekten mutluluk duymaktadır. Adana‘da mermer, küpeşte, Adana'da merdiven, Adana'da granit işleri bizden Osmanoğlu mermerden sorulur. Bize uğramadan karar vermeyin.

Değerleriniz değerimizdir. Balkon korkuluğu veya pencere korkuluğu yaptırmak istediğinizde tıklayınız. Bize sitemiz üzerinden 7/24 ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

İLETİŞİM

ADRES:
Ceyhan Yolu Üzeri (Asri Mezarlık Yanı) Dedekorkut Mah. 841 sok. No: 65 Yureğir ADANA

TELEFON:
0322 323 13 13

CEP TELEFONU:
0533 598 69 67

E-POSTA:

info@osmanoglumermer.com

Bağlantılar