GRANİT NEDİR ? GRANİT TEZGAHIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR ?

Kullanıcı Değerlemesi:  / 2
Kötüİyi 
Yayın tarihi: 15 Mayıs 2017
Gösterim: 16797

 Granit; bir coğrafya terimi olarak iç püskürük bir taş çeşididir. 

 Bir fen bilimleri terimi olarak çeşitli minerallerin birleşmesi ile meydana gelmiş, çeşitli renkte olan bir kayaç çeşididir. Bir sanat terimi olarak granit, kuvars, feldspat, mika gibi bazı minerallerin birleşimi ile oluşmuş çok sert bir yapıya sahip olan bir kayaç çeşididir.  

 Bir yapı - dekorasyon  terimi olarak ise granit, yeryüzünün milyarlarca yıl süren jeolojik oluşum dönemlerinde kuvars, feldspat, mika gibi türlü minerallerin birleşmesi ile meydana gelmiş doğal magma kayalarıdır. Bileşiminde bulunan bu minerallerin meydana getirmiş olduğu dokusuyla, sağlam yapısıyla zengin renk seçenekleriyle estetik görünüme sahip olan granit, tarihte yüzyıllar boyunca aranılan yeryüzünün en dayanıklı en sert yapı malzemesi olmuştur. Granit yapıları dış, doğal etkenlerden koruması, yapı içi iklimi muhafaza altına alması, periyodik bakımlara ihtiyaç duymaması, temizliğinin kolay olması, ışığı yansıtması ve parlaklığını uzun bir süre kaybetmemesi, ilk gün ki görüntüsünü yıllarca koruması gibi fiziksel özelliklerinin dışında zengin renk ve doku seçenekleri ile modern mimaride en çok tercih edilmekte olan bir yapı malzemesi çeşididir.

  Evinizde mutfağınızın son derece şık tasarımlarla dizayn edilmesini, istiyorsanız granit mutfak tezgahı modelleri bu alanda sizlerin en çok işine yarayacak, imdadınıza yetişecek modellerin başında gelmektedir. Granit Mutfak tezgahları günümüzde dayanıklılık, temizlik ve tasarım açısından tam not alan en çok tercih edilen mutfak tezgahlarındandır. Kolay bir şekilde temizlik yapmak isteyen birçok ev hanımı tercihini granit mutfak tezgahından yana kullanmaktadır. Ayrıca granit malzemeden oluşturulan mutfak cephelerinin rutubet karşısında son derece dayanıklılık göstermesi ve oluşabilecek olan kirlerin çabuk ve kolay temizlenmesi diğer önemli avantajlar arasındadır. 

 Osmanoğlu mermer olarak yılların vermiş olduğu tecrübe ile granit mutfak tezgahı ve sizlere sunmuş olduğumuz diğer hizmetlerimize çok güvenmekteyiz. Adana ve çevresinde granit mutfak tezgahı, granit mutfak tezgahı fiyatları, adana granit işleri, adana granit mutfak tezgahı, adana mermer mutfak tezgahı ve diğer ürünlerimiz hakkında bilgi almak için bize www.osmanoglumermer.com adresinden ulaşabilir, detaylı bilgi alabilirsiniz.

İLETİŞİM

ADRES:
Ceyhan Yolu Üzeri (Asri Mezarlık Yanı) Dedekorkut Mah. 841 sok. No: 65 Yureğir ADANA

TELEFON:
0322 323 13 13

CEP TELEFONU:
0533 598 69 67

E-POSTA:

info@osmanoglumermer.com

Bağlantılar