Coante Nedir ? Coante Mutfak Tezgahı Özellikleri

Kullanıcı Değerlemesi:  / 1
Kötüİyi 
Yayın tarihi: 03 Temmuz 2019
Gösterim: 6967

Coante, ismini İtalyan firması Brenton'dan alan Brenton teknolojisi ile meydana getirilmiş kompozit bir yüzey kaplama ürünüdür. Coante çok geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bazılarını söylemek gerekirse, mutfak tezgahları, zemin döşemeleri ve merdivenlerde de kullanılırlar. İçerisinde bulunan kuvars minerali Coante'ye birçok avantaj sağlar. Sertlik belirten Mohs skalasında sertliği 7 olan kuvars minerali, Coante'ye dayanıklılık kazandırır. Ayrıca bu özellik, ürünü çizilmeye ve kimyasal etkilere karşı da savunmalı bir duruma getirir. Coante, yapısında bulundurduğu kuvars minerali sayesinde son derece parlak ve göz alıcı bir görünüme sahiptir. Bu yanıyla Coante estetik bir görünüme de sahiptir.

 

Bu özelliklerin yanısıra Coante'yi tercih etmenizi sağlayacak başka etkenler de mevcut: Evlerimizde ve işyerlerimizde bazen görünmez kazalarla karşı karşıya kalabiliriz. Coante, bu gibi durumlarda telaşa kapılmanızı engeller. Çünkü ürün yapısı gereği gözeneksizdir ve dolayısıyla leke tutmaz. Mineralin moleküler yapısı dolayısıyla sıvı da emmeyen ürünümüz kolaylıkla temizlenebilme özelliğine de sahiptir. 

Coante tasarım ürünü olduğu için üründen çok sayıda farklı desenler oluşturmak mümkündür. Coante ürünleri çizilmeye ve kimyasal etkilere (asit ve küflenme) karşı dirençli oluşu, leke tutmayan yapıları ile alternatif ürünlerden bir adım öndedir. Farklı alanlarda kullanılabiliyor olması ve fonksiyonelliği ile Coante, sıklıkla tercih edilen ürünler arasında kendine sağlam bir yer bulmuştur. 

Yukarıda belirtmiş olduğumuz birçok cezbedici özelliğe sahip Coante ve diğer ürünlerimiz Osmanoğlu Mermer güvencesi ile sizlerin kullanımına sunulmaktadır.Ürünlerimiz garantilidir. Kaliteli, hijyenik mutfak tezgahları, merdiven ve zemin döşemeleri ile Adana ve çevresinde sizlerin hizmetinizdeyiz. Detaylı bilgiler için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın

İLETİŞİM

ADRES:
Ceyhan Yolu Üzeri (Asri Mezarlık Yanı) Dedekorkut Mah. 841 sok. No: 65 Yureğir ADANA

TELEFON:
0322 323 13 13

CEP TELEFONU:
0533 598 69 67

E-POSTA:

info@osmanoglumermer.com

Bağlantılar