Belenco Nedir ? Belenco Mutfak Tezgahı Özellikleri

Kullanıcı Değerlemesi:  / 0
Kötüİyi 
Yayın tarihi: 05 Temmuz 2019
Gösterim: 6177

Belenco, içeriğinin %90'ını kuvars mineralinin oluşturduğu sert ve çizilmeye karşı korunaklı bir yüzey kaplama ürünüdür.Önceki yazımızda belirttiğimiz gibi Belenco da Coante gibi geniş kullanım alanlarına sahiptir.Mutfak tezgahı ve zemin gibi bir çok yerde kullanılabilirler. Kuvars minerali sayesinde harika özelliklere sahip olan Belenco kullanıcılarının gözbebeği bir üründür.

Bahsettiğimiz gibi sert ve aşınmaya dayanıklı yapısının yanı sıra sıvı emmeyişi ve yapısının gözeneksiz olmasıyla son derece hijyenik ve bakımı kolay bir üründür. Geçmişte ev hanımlarının korkulu rüyası olan çay, limon, sirke gibi mermerlerde kalıcı leke bırakabilen maddeler Belenco'ya zarar veremez.Sinir bozucu olan bu lekeler Belenco'yla birlikte artık tarihe karışacak!


Hiçbirimiz evin veya bulunduğumuz yapının herhangi bir bölmesine girdiğimizde bunaltıcı bir manzarayla karşılaşmak istemeyiz. Özellikle ev hanımları için mutfak en çok vakit geçirilen yerlerden biridir. Elbette onlar da mutfağa girdiklerinde iç açıcı bir görüntüyle karşılaşmak isteyeceklerdir. İşte Belenco kuvars mineralinin ışıltılı olması sayesinde son derece parlak bir görüntüye sahiptir ve yapılarda görmek istediğimiz manzarayı bizlere sunabilecek bir üründür. Hijyenik olması, leke tutmaması , sert ve dayanıklı olması ve parlak görünümüyle kullanıcılarına son derece konforlu bir ortam sağlar. Ürün ısıya karşı dirençli olmasına rağmen yüksek ısıya sahip kap ve mutfak gereçlerinin Belenco yüzeye konulmasından kaçınılmalıdır.

Kullanıcılarına harika bir performans sunan Belenco ürünleri Osmanoğlu Mermer kalite ve güvencesiyle siz değerli müşterilerimizin hizmetine girmeyi bekliyor. Sadece Belenco değil daha birçok ürünümüzle sizleri memnun etmekten şeref duyarız.Detaylı bilgiler için sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın

İLETİŞİM

ADRES:
Ceyhan Yolu Üzeri (Asri Mezarlık Yanı) Dedekorkut Mah. 841 sok. No: 65 Yureğir ADANA

TELEFON:
0322 323 13 13

CEP TELEFONU:
0533 598 69 67

E-POSTA:

info@osmanoglumermer.com

Bağlantılar