APARTMAN GİRİŞİ VE ÖZELLİKLERİ HAKKINDA

Kullanıcı Değerlemesi:  / 2
Kötüİyi 
Yayın tarihi: 09 Mayıs 2017
Yazar: Super User Gösterim: 15920

Apartman ;  Birkaç katlı ve her katında  bir veya birkaç  daire bulunan yapı  türü anlamına gelmektedir. Bu kelime dilimize Fransızcadan geçmiştir.  Çok katlı apartman  tarzı binaların ortaya çıkması şehirleşmenin yoğunlaşması , artması ile başlar.  Avrupa ‘da yer darlığı ve arsa fiyatlarının yüksek olması sebebi ile  apartman tipi binalar çok eski zamanlardan beri görülmektedir. 

Günümüzde her geçen gün kentleşme oranı artmakta ve sürekli yeni konutlar , apartmanlar vs. inşa edilmektedir. Ülkemizde şehirleşme oranı çok fazla artış göstermektedir. Devlet yardımı ile ve özel teşebbüsler sayesinde bu durumda ciddi gelişmeler yaşanmaktadır. Bu gelişmeler beraberinde birçok yeniliği ,  değişikliği de beraberinde getirmektedir. Günümüz yapılarında kullanılan malzeme, kalite , işçilik vs. de her geçen gün gelişme göstermektedir.  Bir evin içi tabiki en önemli unsurdur fakat evin içi kadar dış estetiği de çok önemlidir.  Günümüzde birçoğumuz apartman dairesinde oturmaktayız, müstakil evler ve müstakil evlerde oturan insan sayısı gittikçe azalmaktadır. Oturduğumuz dairede herşey mükemmel , hoş , istediğimiz gibi  varsayalım  , tek kusur apartmanınızın girişi çok eski, dökülüyor ya da modernlikten çok uzak vs. bu ister istemez  göz zevkinizi bozmakta, estetik duygularınızı aşağıya çekmektedir. Sadece siz değil size gelen konuklarınızın da aynı şekilde sizin gibi düşünebilir. Böyle bir durumda o görüntüden dolayı dairenizin değeri dahi düşebilir. İlk görüş , ilk intiba her zaman çok önemlidir. İlk intiba her zaman apartman girişlerinde başlar. Apartman girişlerinin dizaynı hakkında birçok örnek  model bulunmaktadır. 

Çok eski zamanlardan beri kullanılmakta olan mermerin yeri hiçbir zaman eskimemektedir. Günümüz tasarımcılarının en temel malzemesi mermerdir. Bu sebeple mermer apartman girişlerinin başmisafiridir.  Usta tasarımcılar mermeri sadece apartman girişlerinde değil evin birçok noktasında kullanmaktadır. 

Adana’ da hizmet vermekte olan Osmanoğlu mermer olarak sizlerin isteklerini yerine getirmeye hazırız.  Apartmanların girişinde kullanmış olduğumuz mermer kaygan olmayıp  sert dayanıklı , kir tutmama özelliklereine sahiptir. Sizler için en kaliteli malzemeleri kullanmaktayız.  Adana ‘da mermer , Adana ‘da granit işleri ,  Adana’da apartman girişi , Adana’da modernlik ve estetiğin mükemmel  birleşimi için bize  www.osmanoglumermer.com  sitesinden istediğiniz zaman ulaşabilir , bilgi alabilirsiniz . 

 

İLETİŞİM

ADRES:
Ceyhan Yolu Üzeri (Asri Mezarlık Yanı) Dedekorkut Mah. 841 sok. No: 65 Yureğir ADANA

TELEFON:
0322 323 13 13

CEP TELEFONU:
0533 598 69 67

E-POSTA:

info@osmanoglumermer.com

Bağlantılar