ÇİMSTONE NEDİR ? ÇİMSTONE MUTFAK TEZGAHI NASIL OLUR ?

Kullanıcı Değerlemesi:  / 1
Kötüİyi 
Yayın tarihi: 01 Haziran 2017
Yazar: Super User Gösterim: 16344

    Çimstone ;  İtalyan Breton firmasının geliştirmiş olduğu  ileri teknoloji ile üretilmiş olan kuvars esaslı  bir kompoze taşıdır. Doğada bulunan en sert , en dayanıklı  mineral taşlardan birisi olan kuvars , çimstone’a  sağlamlık ve dayanıklılık kazandırır.  Çimstone yapısında bulunan kuvars  minerali sayesinde  çizilme , darbe  dayanımı ve yüksek aşınma gösteren  hemen hemen bütün asit ve bazlardan  etkilenmeyen,  leke tutmama özelliği bulunan  sınırsız renk ve doku alternatifi ile mükemmel bir  hijyenik yüzey kaplama malzemesidir. Çimstone estetik ve işlevselliği  bünyesinde birleştiren  eşsiz mükemmel özellikleri sayesinde  başta mutfak tezgahları  ve banyo uygulamaları  olmak üzere  zeminden cepheye , merdiven basamağından  sehpaya, konsola  kadar birçok projenin  farklı dallarında  kullanılabilen ideal bir üründür.  Parlaklığını kuvarsın doğal ışıltısından alan çimstone parlaklığını  , ilk günkü görünümünü yıllarca korur.

 

    Sağlamlılığının ve  dayanıklılığının yanı sıra estetik görünümünden dolayı da mutfak tasarımlarında mutfak tezgahları arasında en çok tercih edilmekte olan tezgah türlerinden birisidir. Çimstone çizilmelere , darbelere , aşınmalara  fazlasıyla dayanıklı olan bir ürün çeşididir. Tezgah malzemesi olarak kullanılan diğer  ürünlerde asit ve bazlardan etkilenme derecesi  çimstone ürünlerde  neredeyse hiç yoktur.  Leke ve kir tutmama özelliği  çimstonenin diğer maddelerden etkilenmediğinin en açık göstergesidir.  Teknolojik gelişmelerle beraber üretilen ürünlerde  birçok renk ve doku seçeneği elde edilebilmektedir.   Ayrıca leke ve kir tutmamasından dolayı daha hijyenik ve kullanışlı  olması çimstonenin en belirgin özelliklerinden birisidir. Bu özelliğinden ötürü çimstone rahatlıkla kullanılabilme özelliğine sahiptir.  Genellikle en çok mutfak tezgahlarında kullanılan bu ürün  merdiven basamaklarında ,  banyo tasarımlarında , dekoratif sehpalarda ve daha birçok yerde  dekorasyon ve işlevsellik  amacıyla sıkça tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. 

    Osmanoğlu mermerden  garantili hijyen , kompakt yapısı ile sıvı emmeyen , birçok renk ve doku seçenekleri çimstone mutfak tezgahı , çimstone banyo bankosu , çimstone merdiven basamağı ve nice seçenekler  ile sizlerin hizmetindedir.  Adana ‘da çimstone mutfak tezgahı ve  diğer geniş ürün yelpazemizle Osmanoğlu mermer olarak kalitemize çok güvenmekteyiz. Ürünlerimiz garantilidir.  En hijyenik mutfak tezgahı , en kaliteli, mutfak tezgahı ,  en dayanıklı mutfak tezgahı , en modern mutfak tezgahı almak istiyorsanız Osmanoğlu mermere uğramadan karar vermeyin.

İLETİŞİM

ADRES:
Ceyhan Yolu Üzeri (Asri Mezarlık Yanı) Dedekorkut Mah. 841 sok. No: 65 Yureğir ADANA

TELEFON:
0322 323 13 13

CEP TELEFONU:
0533 598 69 67

E-POSTA:

info@osmanoglumermer.com

Bağlantılar