MUTFAK DEKORASYONU SIRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Kullanıcı Değerlemesi:  / 1
Kötüİyi 
Yayın tarihi: 01 Haziran 2017
Yazar: Super User Gösterim: 3343

    Mutfaklar birçoğumuzun özellikle de bayanların göz bebeğidir.  Mutfak dekorasyonu yaparken  oldukça planlı ve dikkatli olmamız gerekmektedir.  Bu yazımızda siz değerli okuyucularımızı mutfak dekorasyonu konusunda bilinçlenip bilgi sahibi olmanızı sağlamak   ve  dikkat etmeniz gereken bazı önemli  noktalara dikkat çekmek istedik.  

    Mutfak dekorasyonu yapmak çok ciddi emek ve zahmet isteyen bir o kadar da bilgi gerektiren bir iştir.  Günün en çok vakit geçirildiği birbirinden güzel yemeklerin pişirilip yenildiği bu alanın  çok iyi bir şekilde dekorasyon  edilmesi gerekmektedir. Mutfağın önemi hakkında konuşacak çok şey var ama sözü çok uzatmadan siz değerli okuyucularımıza hemen mutfak dekorasyonunda dikkat edilmesi gereken hususlara değinmek istiyorum. 

 

_ İlk dikkat etmeniz gereken özelliklerin başında kuşkusuz mutfağınızın kolay havalanabilir olması gelmektedir.  Yemek yapıldığı zaman mutfakta ağır bir koku hakim olmaktadır.  Günümüzde davlumbazlar bu sorunun en büyük çözümleyicisidir.  Özellikle kış aylarınca camları açamadığımız zamanlarda davlumbazlar imdadımıza yetişmektedir. 

_  Mutfak dekorasyonunda dikkat etmemiz gereken hususların başında   çok amaçlı kullanılabilecek bir mutfak gelmektedir.  Bu konuda raflar çok önemlidir.  Raflar hem mutfağınıza şıklık katar hem de kullanışta kolaylıklar sağlar.  Bu sayede mutfağınız hem şık hem kullanışlı hale gelir. 

 

_ Dikkat etmeniz gereken konulardan bir tanesi ise mutfağınızda kullandığınız aydınlatmadır.  Mutfağınızda fazla göz yormayacak  tavanda avize yerine spot ışıklar tercih edebilirsiniz. 

_   Başka bir husus ise mutfakta kullandığınız dolaplardır.  Mutfak dekorasyonu için önemli hususların başında gelmektedir.  Seçeceğiniz dolabın kalitesine , kullanışlılığına ve diğer eşyalarınız ile uyum içerisinde olmasına dikkat etmelisiniz. 

_ Bir diğer husus ise tartışmasız mutfağınızda kullandığınız yapının, tezgahın kalitesidir. Mutfak tezgahınızın kir ve leke tutmaması, sağlam ve dayanıklı olması , modern  bir görünüşe sahip olması vs.  gerekmektedir. Mutfak tezgahları mutfağınızın  en önemli yapı taşlarından birisidir. 

_ Bir başka husus ise mutfağınızın rengidir.  Bu konu mutfağınızın genel yapısına , dolapların rengine vs. uygun olmalıdır. Ama en kullanışlı renk beyazdır. Beyaz renk hem  mutfağınıza ferahlık verir hem de  çoğu mobilyaya , dolaba uyum sağlar. 

_ Bunların haricinde mutfağınızın genel yapısına göre tamamlayıcı malzemeleri  mutfak dekorasyonu içerisinde kullandığınız diğer ürünlerle uyumlu olacak şekilde kullanmaktır.  

Osmanoğlu mermer  bu noktada birçok noktada sizin en büyük  yardımcınız . Adana  ve çevresinde  hizmet vermekte olan Osmanoğlu mermer daha şık , daha kaliteli , daha modern mutfak tezgahları için imdadınıza yetişiyor. Adana ‘da mermer mutfak tezgahı , Adana ‘da granit , çimstone mutfak tezgahlarının çeşitli renk ve doku seçenekleri  ve daha birçok ürünleri ile siz değerli okuyucularımızın hizmetindedir.  Umarım yazımız işinize yaramıştır. Daha detaylı bilgi almak için en kısa zamanda bize ulaşabilirsiniz. Adana ‘nın mutfakları bizimle güzelleşecek.  Siz isteyin biz yapalım. 

 

İLETİŞİM

ADRES:
Ceyhan Yolu Üzeri (Asri Mezarlık Yanı) Dedekorkut Mah. 841 sok. No: 65 Yureğir ADANA

TELEFON:
0322 323 13 13

CEP TELEFONU:
0533 598 69 67

E-POSTA:

info@osmanoglumermer.com

Bağlantılar